Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900

Usluge

Prodaja

K&A Tex se bavi prodajom tapeta, zavesa, garnišni, rolo/paketo mehanizama, nameštaja, mebl-a, kućnog i ugostiteljskog tekstila i drugih dekorativnih tkanina. Ponuda se bazira na velikom izboru proizvoda raznih boja i dezena sa kojima smo u mogućnosti da našim klijentima, a u skladu sa njihovim potrebama i zahtevima kompletno opremimo željeni prostor. Uz saradnju sa vrhunskim arhitektama, dekoraterima i visoko kvalifikovanim izvođačima radova u mogućnosti smo da izvedemo vizuelizacije projekata a i kompletan projekat opremanja.

Projekti uređenja enterijera

U mogućnosti smo da vam ponudimo kompletno opremanje enterijera; izrada nameštaja po vašoj želji, prodaja i usluga postavljanja tapeta, zavesa i draperija, veliki izbor garnišni (klasičnih, inox, polukružnih-kružnih....), paketo i rolo sistema i mehanizama, tepiha, dekorativnih jastuka, abažura.......

Iznajmljivanje tekstilnog programa

Još jedna stvar koja nas čini posebnima je to što u našem poslovanju koristimo i model iznamljivanja tekstilnih proizvoda za hotele, restorane, bolnice...i druge objekte koji imaju potrebu za tekstilnim proizvodima koje je potrebno održavati na dnevnom nivou.