Working Hours Monday - Friday 08:00-16:00
Toll Free 1800.899.900

Услуге

Продаја

К&А Теx се бави продајом тапета, завеса, гарнишни, роло/пакето механизама, намештаја, мебл-а, кућног и угоститељског текстила и других декоративних тканина. Понуда се базира на великом избору производа разних боја и дезена са којима смо у могућности да нашим клијентима, а у складу са њиховим потребама и захтевима комплетно опремимо жељени простор. Уз сарадњу са врхунским архитектама, декоратерима и високо квалификованим извођачима радова у могућности смо да изведемо визуелизације пројеката а и комплетан пројекат опремања.

Пројекти уређења ентеријера

У могућности смо да вам понудимо комплетно опремање ентеријера; израда намештаја по вашој жељи, продаја и услуга постављања тапета, завеса и драперија, велики избор гарнишни (класичних, inox, полукружних-кружних....), пакето и роло система и механизама, тепиха, декоративних јастука, абажура.......

Изнајмљивање текстилног програма

Још једна ствар која нас чини посебнима је то што у нашем пословању користимо и модел изнамљивања текстилних производа за хотеле, ресторане, болнице...и друге објекте који имају потребу за текстилним производима које је потребно одржавати на дневном нивоу.